Waarom een Virtual Assistent?Ben jij die ondernemer die tijd te kort komt? Ben jij die ondernemer die soms te veel bezig is met werkzaamheden die je niet leuk vindt om te doen of met werkzaamheden waar je niet goed in bent? Wil jij vooral bezig zijn met zaken die voor jou echt belangrijk zijn of wil jij wat meer vrije tijd om met je gezin door te brengen? Wil je groeien met jouw onderneming, maar dit lukt niet omdat je veel tijd kwijt bent aan randwerkzaamheden die wel gedaan moeten worden, maar niet jouw passie zijn? Dan is het tijd voor een Virtual Assistant (VA).

De VA neemt je al die werkzaamheden uit handen die jij liever niet doet of waar je niet goed in bent en dus veel tijd kosten. Zij zorgt voor rust, tijd, structuur en overzicht in jouw agenda en werkzaamheden, waardoor jij meer (vrije) tijd hebt voor zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op deze manier helpt de VA jou met de groei van jouw onderneming.

Enkele voordelen zijn:

  • Meer (vrije) tijd voor zaken die voor jou echt belangrijk zijn;
  • De VA creëert rust, structuur en overzicht;
  •  Het inrichten van kantoorruimte is niet nodig, omdat een VA vanuit haar eigen kantoor werkt;
  • Geen kosten voor o.a. personeelsverzekeringen, pensioen opbouw en reservering Vakantiegeld;
  • Geen doorbetaling bij ziekte;
  • Flexibele werktijden;
  • Ruime werkervaring;
  • De VA is betrokken en betrouwbaar.

Nu zul je denken, “maar een VA kost toch ook geld”? Dat klopt, maar ik zal je laten zien dat je juist geld verdient met het inhuren van een VA. Kijk maar eens naar onderstaande  berekening:

Stel jouw uurtarief is € 100,- per uur en het uurtarief van de VA is € 50,- per uur. Je huurt de VA bijvoorbeeld 3 uur per week in. In die 3 uur kan jij jouw declarabele uren maken. Jij verdient dan 3 x € 100,- = € 300,- en de VA kost jou op dat moment 3 x € 50,- = € 150,-. Dit betekent dat jij in die 3 uur € 150,- verdient hebt, omdat de VA die werkzaamheden uit handen heeft genomen. (de bedragen zijn fictief om met een makkelijke rekensom jouw winst duidelijk te maken). Op deze manier helpt de VA met de groei van jouw onderneming.

Dus aarzel niet en neem contact op met Elvirtual Business Management Support. Wil je nog even verder lezen wat ik je kan bieden dan kan dat natuurlijk via Diensten en Tarieven