Tarieven

Wat zijn de kosten voor op maat klussen, Elvirtual Strippenkaart en Elvirtual Abonnement?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Iedere vraag en behoefte is anders, dat maakt dat het lastig is om hier de tarieven neer te zetten. Als je contact met mij opneemt, maken we eerst een afspraak om kennis met elkaar te maken en duidelijk te krijgen wat de wensen / behoeften zijn. Dan bekijken we samen wat het beste bij onze samenwerking past. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een offerte. Als deze akkoord is, kan onze vruchtbare samenwerking beginnen. Ik werk met 3 mogelijkheden:

1. Maatwerk

Tijdens de intake wordt duidelijk wat de wensen en mogelijkheden zijn. Ik maak een offerte en stuur deze via de mail naar je toe. Bij akkoord, maak ik een overeenkomst op met daarbij de algemene voorwaarden. Na ondertekening van de overeenkomst kan onze vruchtbare samenwerking beginnen. Ieder gewerkt uur wordt maandelijks achteraf gefactureerd met een betalingstermijn van 14 dagen.

2. Strippenkaart

Je wilt mij als VA inzetten, maar het is nog niet duidelijk voor welke werkzaamheden? Je wilt mij inzetten, maar voor verschillende klussen? Maak dan gebruik van een strippenkaart.
  • 1 strip = 1 uur
  • Betaling Vooraf
  • Beperkte geldigheidsduur

3. Abonnement

Weet je precies welke werkzaamheden je wilt uitbesteden? Wil je mij structureel voor bepaalde werkzaamheden inzetten? Maak dan gebruik van een abonnement. Bij een abonnement huur je mij voor een vast aantal uren per week in, waarbij het abonnement maandelijks vooraf gefactureerd en betaald wordt. Een abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden.

Neem contact met mij op. Naar aanleiding van jouw wensen, krijg je een prijzenlijst toegestuurd.